Liten summering av helgen...

I fredags var det dags för alletta premiär för våra hopplösa hockeyhjältar, ska de snubbla på målsnöret i år igen? Blev förhäng hos Erik, som dagen till ära blivit hängig (krya på dig). Cola förärade med ett besök också. Förhänget blev dock lugnt och man får väl börja inse att man har blivit vuxen, haha! Hursom, hockeyn väckte många gamla minnen till liv och det var ganska trevligt. Örebro startade lite trevande, men sen var det bara ett lag på banan! Slakten slutade med 4-1. Viktigt!

Det enda man saknade var ett riktigt rallarsving, vilket skulle ha varit mer än passande när den lilla fjollan Victor Ringberg skickade in Alma i sargen, ala NHL typ;
 

Lördag började bra, med pizza till frukost... det är det bäste det! Annars gick lördagen i lugnets tecken. Såg Newcastle spela 0-0 borta mot Hull, måste ändå säga att det är ett fall framåt sen Liverpool matchen. Måtte bara Given stanna nu, orkar inte ens tänka på hur livet skulle vara utan honom. På kvällen hade jag tänkt hänga med mor och far, de hade dock andra planer så det blev filmkväll hemma hos Anders på hans nya tv, den va fet! Vi såg Appaloosa, en riktigt skön västern! Kul också att träffa David, Amanda och Raul.

Idag står plugg på schemat, som ni märker går det inte så bra. Ikväll far jag hem till sweet ol' Lule! Ska faktiskt bli rart! Kanske ska följa med lilla lillasyster och se på innebandy i eftermiddag, får se ifall jag orkar hänga med och spana på grabbar...

Annars kommer ju Löven till Karlskoga i eftermiddag, känns lite hetare men blir nog svårt att hinna!

Kul också att småkronorna får möta Kanada i finalen, blir det guld månntro?

Jag har blivit kär!

Hennes namn är Stina och hon är familjens senaste medlem. Här kommer lite bilder på den lilla puddingen!

Det kostar att ligga på topp... man blir ju så trött av att busa!

Äre nyårsdan så är det...





Linslus!

Nyårsfirande hemma hos Perssons...

I år, eller förra årets oj så förvirrande, skulle nyåret firas in i Vingåker (!) efter diverse turer... Alla som man berättade det för reagerade med samma förvåning och idag har man fått många skeptiska frågor huruvida man verkligen hade kul och det hade jag! Det var jättekul att träffa så mycket nytt trevligt folk! Bland annat en gammal granne från Chapmans och Johanna, Helenas Kongo-volontär-kompis.

Hursom, tolvslaget firade vi in vid vår föredetta statsminister, Göran Perssons familjehem. Kunde man ha valt en mer passande plats?
 
En del av ligan vid Huset, visst är de vackra!

  • Kul att småkronorna krossade ryssen, hoppas ÖIK kan göra detsamma med Hästen imorgon!

  • Att bo hemma hos farsan är livsfarligt, man får alldeles för mycket och ofta god mat! Kommer se ut som självaste julgrisen när jag kommer hem till Lule. Illa!
  • Tentaplugget går åt skogen...
Jaja, får passa på att önska Er alla ett gott nytt 2009 och må alla Era drömmar slå in!

RSS 2.0