Bildspecial 4!

Halla, sitter och vantar pa beslutet om jag far visum till Bhutan eller inte... fraga mig inte varfor jag inte skulle fa, men det verkar vara lite som ett lotteri. Under tiden tankte jag roa mig med att ladda upp lite bilder... Hall tillgodo!


Bahaitemplet i New Delhi, utformat som en lotusblomma!


En till bild pa det vackra templet.


Forflyttat oss till Amritsar och det gyllene templet.


Tanken var god i teorin...


Don't mess with the Indian border police!! ;)


Stilig karl!


Golden temple by night!


Later manen vara med pa ett horn ocksa...


Sorry, det blev en till.


Satt er ner, tomten bor inte i Finland! Han har inga nissar heller, off season aker han runt i Indien och fyndar billiga klappar...


Tva madamer ar ute och fyndar...


Amritsar.


Kom och kop!


Sa har vi forflyttat oss till Gulmarg, detta ar utsikten fran mitt boende dar... aven kallat "annexet"!


Mount Apphawat i bakgrunden, redo att akas sonder!


Det har hade nog blivit ett fantastiskt hotell, hmm naja, men sen kom kriget...


Mount Apphawat laskar oss...


Gulmarg bjod pa finvader emellanat, men nar jag kom fick vi narmare 2 meter sno de forsta 3 dagarna!


Harlig skogsakning, har vantar vi pa taxi for att ta oss upp igen!


Eller sa korde vi sjalva!


Francois och Sebastien showar!!


Srinagar, regn och rusk... men lite bla himmel gick att fa om man anstrangde sig lite!


Det var inte direkt hogsasong, sa Shikarorna stod mestadels parkerade.

Hm, orkar jag sa blir det en fortsattning imorgon... kanner rent spontant att kvaliten sjunker mer och mer.

Hade fint!

Nast sista skiddagen i Gulmarg.

Som allt gott, sa haller aven detta lilla aventyr pa att narma sig slutet. Detta ar ett aventyr som paverkat min syn pa skidakning nagot oerhort! Visst har jag tyckt om skidakning innan, men nu kan jag verkligen saga att jag alskar det! Mitt "skidakar sjalvfortroende" har dessutom fatt sig en rejal boost. Jag ar ju faktiskt inte sa pjakig...

Idag sa nadde jag nagra viktiga milstolpar i mitt skidakar-liv ocksa... Droppade 8-10 meter... Jag pastar att det var 8 meter, men Tiger som jag skidade med pastar att det ar 10. Vem ar jag att argumentera emot denna man of the mountain? Var verkligen kul att aka med honom, han ar harifran och ar praktiskt taget uppvuxen pa berget. Vad som var extra skoj var att vi var jamngoda akare sa, sa jag slapp vanta vilket annars brukar vara fallet.

Liften upp till toppen, enligt dem sjalva "The highest gondola in the world".

Fran toppstationen, Gondolans slutdestination, med armebasen till hoger.

Och har slutade uploadingsfunktionen att fungera. Far bli ett bildspecial snart! Hall tillgodo.

Hade fint, det har jag!

Minisemester i Srinagar

Vad harligt det ar nar man ar lange pa samma stalle, da behover man inte stressa eller hetsa fram saker. Som nu till exempel, vaknade och gick ut och kande pa snon... den var blot och klibbig, sa da va det battre att aka ner till Srinagar och blogga lite. Haha.

Bor pa en alldeles fantastisk husbat och det ar skont att fa en positiv upplevelse fran en sadan, ta i tra... har ju inte betalat annu.

Alltsa, skidakningen i Gulmarg ar som fantastisk. Inte for att jag ar jatterutinerad, men jag har aldrig upplevt nat liknande. Alla hardcore snubbar pastar att snon har ar unik, inte som nan annanstans och da ska man ha i atanke att de ar fran grymma skidstallen som Alaska, jag maste dit, Colorado, Kanada, manga kiwis och sa vidare... Vid narmare atanke sa maste jag aka till alla de dar stallena! Haha. Sweet att man kan fixa gratis boende nu, hehe!

Irland slog England i Cricket VM, hur sjukt ar inte det? Vet att det ar OT och att ingen darhemma bryr sig, men var tvungen att namna det... sitter och njuter av hojdpunkterna pa youtube nu. Kevin O'brien skrev in sig i historiebockerna for alltid!

Jaha, har skulle det ju in bilder... men det funkade tydligen inte av nan anledning. Men men, far bli om nagra veckor da!
Vi hors!

RSS 2.0