Forandringar pa gang?

Funderar pa att byta inriktning pa bloggen, lurar pa huruvida detta fran och med nu ska bli en mode och inredningsblogg! Eftersom detta fran och med idag ar mitt stora nya intresse... hm, naja stilikon har jag ju alltid varit men det har med inredning ar helt enkelt min grej! Idag ska jag dela med er hur jag med enkla medel skapade magi! Hall tillgodo!

Efter en valbehovlig sovmorgon, forkylningen borjar ge med sig (for er som ar intresserade av hur jag mar, typ mamma), sa kande jag en uns av hemlangtan. Hor och hapna! Efter en veckas sjukdom kanns studenthallarna som rena fangelset! Efter att ha varit pa Park n' Shop och kopt pa mig lite matvaror och sedan lagat mat for forsta gangen sedan jag kom till HK (!) sa var det dags att rada bot pa min hemlangtan! Det var dags att damma av det hemliga vapnet, IKEA! Sa jag tog med mina homies, Miggen och Mitham, till Sha Tin for lite uppmuntrande shopping och KOTTBULLAR!!
Grym troja! Ett maste i garderoben!
Grym troja fran adidas deathstarkollektion, maste ha!!! =)

Nojda killar pa Ikea i Sha Tin!

Grymt nojda grabbar!! Vilken festmaltid! Miggen hade dessutom just fatt sin nya iPhone4 sa han var extra glad!!

Jag lovade ju aven lite inredning, har kommer det...

Kopte en flaska, lite stenar och sand samt en vaxt av nat slag... det ar inte sa viktigt vilken, utan det viktiga ar att jag trivdes med att arbeta med den. Den har vaxten hade jag verkligen rekomenderat, om jag vetat namnet pa den! Jag kan dock inte garantera samma resultat for alla er dodliga darute som jag fick, men for all del gor ett forsok!

Materialet jag anvande mig av, doftljuset star bara dar for att imonera och anvandes inte, och jag vill bara papeka till alla uppgivna blogg-lovers att det ar faktiskt allt jag anvande och misstrosta inte om ni inte far samma fantastiska resultat, ni ar sakert fantastiskt duktiga pa nagot annat... Framforallt var det svart att fa i stenarna i flaskan, men dar har jag ett litet tips som jag listat ut och som jag garna delar med mig av. I toppen av flaskan finns det en oppning som man kan anvanda sig av, sadana har sma finurliga losningar kan vara svara att komma pa sjalv sa darfor delar jag garna med mig av mina egna sma knep!

Forstar nu att ni knappast kan barga er... har ar resultatet. Hur man med sma medel kan skapa magnifik hemtrevnad!

Hemtrevnad pa flaska!!

Naa, men de var allt for den har gangen... Hoppas ni har gillat den nya inriktningen pa bloggen!

Hongkongs hetaste mode- och inredningsblogg!!

Pa aterseende kara lasare! (Mamma)

Leverans! (alt. kan man reklamera skonhetssomner?)

Vaknade upp ur min skonhetssomn och kande mig allt annat an skon... vilket pucko hade stallt uret pa 8.30?!? Kan man reklamera skonhetssomner?

Jag forflyttar mig sakta den dryga halvmetern fran sangen till datorn, under grymtande, ston och konstant sjalvomkan, for att kolla in hur det gick for Sport tillslut efter den fantastiska starten. Min trotta hjarna forvantar sig en "andra-halvleks-kollaps" ala Newcastle nu senast mot Stoke... men icke, nu levererades tre skona poang och vips kandes livet plotsligt vart att leva igen!! Trottheten forsvann likt en CSN-utbetalning och nu ska jag dra ner till fiket for en frukost-dejt med Robin, en kille fran Kina som jag ska forsoka prata kinesiska med!

Hur sager man varldens vackraste Sportklubb pa mandarin?!?!

Na, nu are frukost!!
Laters!! =)

Dodslangtan i Macau...

Jaha, da har man varit i Hongkong i en manad och en dag! Efter en ganska sa fartfylld forsta manad med connectande och socialiserande sa borjar nu forhoppningsvis livet att ga in i nagon slags rutin och kanske kan plugget fa lite storre uppmarksamhet nu! Vad passar da battre an att ateruppliva den gamla bloggen... Sadar, avdammad och klar, harmed forklarar jag bloggen nyoppnad! Tam tadam!
Som jag skrev har jag alltsa varit i Hongan en dryg manad nu och det har verkligen varit en positiv upplevelse an sa lange. Hongkong ar sa mycket mer an jag hade vagat dromma om (!), detta kanske iofs. kan skyllas pa dalig research fran min sida... kanns som om jag slangt mig in i det har med huvudet fore utan att egentligen kolla upp nagot innan. Men det har verkligen bara varit positiva upplevelser som sagt! Campus ar verkligen grymt och Lulea kanns verkligen litet och halvdott i jamforelse... men vi har iofs. Subway!!!
Har blivit sjuk, vilket betyder att just nu ar det mest synd om mig i hela varlden... (men da kan man alltid borja blogga eller nat annat hjarndott) Detta hindrade mig dock inte fran att aka till Macau i helgen. Detta asiatiska Las Vegas-light. Efter 2 veckor i hardtraning och helnyktert leverne sa skulle min gom antligen fa kanna pa den gyllene drycken igen (ol) och planen var att ga pa casino, nattklubb och kolla in Robin Soderling o Co. i The Venetian Tennis showdown! Det kandes som att det var en heltaggad liga som drog ivag... stamningen avtog dock tamligen omgaende nar undertecknad lyckades krangla till avfarden pga. en paniktvatt av skjorta som var tvungen att torka. Nar sedan var buss inte dok upp pa vad som kandes en evighet (sakert hela 20 min.) sa borjade verkligen talamodet att tryta! Det hela ordnade dock upp sig och efter nagra ol pa baten over sa var stamningen pa topp!
Nar vi var installerade pa hotellet, i var suite, sa var det dags att gora stan... Plotsligt sa stod man med en biljett till varldens hogsta bungyjump i naven. Fraga mig inte hur det gick till, men hoppas skulle det tydligen goras. Mitham och Miguel var redan upp nar jag efter en obligatorisk nervos-skit stallde mig i hissen for att paborja den 233m langa farden upp till avsatsen aka dodens avsats. Rakade kliva av hissen pa 58:e vaningen ist. for pa den 61:a som va tanken. Big mistake, pa den 58:e vaningen var det som ett observation deck med glasgolv och det var nu det borjade sjunka in i traskallen vad det var jag var i fard med att gora! Knana vek sig och jag kan erkanna att graten satt i halsen nar jag frenetiskt sag mig omkring efter en papperskorg dar jag skulle kunna slanga min nyss inkopta, ej aterlosbara, biljett. Jag insag just i detta ogonblicket att jag var pa tok for ung for att do, oavsett vad harfaste, kroppsbyggnad eller jag sjalv sager om det... Vilken tur da att Johan var dar och filmade mig och min dodsangest da.. (IRONI). Snalheten tog dock overhande, jag hade ju trots allt betalat 2 lok for biljetten (ja ni horde ratt, visst ar det sjukt!?!?! Man borde fa betalt!) sa varfor inte aka upp och kolla till grabbarna? Kanske skulle jag kunna overtala Miggen att avsta, sa skulle det inte kannas lika illa for mig att slanga 2 lok i sjon... Ja, jag vet man tanker grymt klart nar man upplever ren och skar dodsangest!
Val pa ratt vaning sa kandes det plotsligt mycket battre, det spelades hog, skon, musik och Miggen och Mitham var stenharda... inga pussies dar inte. Dessutom var alla sa uppmuntrande sa undertecknad spottade raskt upp sig och framat hoppardags var han faktiskt nastan lite kaxig. Mitham hoppade forst, sedan var det Miggen och sist men fetast, moi! Val darute sa kandes det helt ok, killen som fixade till det sista med min utrustning var verkligen kanon! Trots att han berattade att fallskarmshoppare brukar saga att detta ar varre an att hoppa fallskarm sa lyckades han pa nagot satt anda att formedla nagon sorts lugn. Detta lugn och min nyvunna kaxighet forsvann dock pa tva roda nar jag kom ut pa dodens avsats och tittade ner, vilket var precis det sista de sa till mig att inte gora innan vi gick ut dar. Nu stod jag alltsa dar, halvvags ut pa dodens avsats med blicken fast fixerad pa marken 233m under mig. Modet overgav mig lika snabbt som sossarnas valjare nar det stod klart att Mona S blev vald till partiledare. Nu var det inte roligt langre... men killarna sa at mig att sluta whina, att tjejer klarar ju det har sa det kan du med! Vad svarar man da?!!? De hade redan vunnit! ;)
Efter detta historiska ogonblick, hmm naja, sa satte vi oss vid vid stranden och avnjot nagra kalla medans Japan och Frankrike gjorde upp om typ varldsmastartiteln i fyrverkeri... maktigt!
Efter denna fantastiksa eftermiddag/kvall sa var det dags for gammelgubben, som var for ung for att do, att dra sig tillbaka till suiten medans ungdomarna fortsatte att gora gatorna osakra i Macaunatten...
Bloggen kan aven passa pa att gratulera Robin Soderling till segern i The Venetian Tennis Showdown Macau! Det var en kul och underhallande dag!!
Skrivkrampen har borjat ta ut sin ratt och jag valjer att klippa har...
Pa aterseende, kanske, eventuellt...

RSS 2.0